Saker jag tänker på:

1) Råkade tvätta mina hörlurar (små snäckor) i tvättmaskinen. Det gick bra, för de fungerar fortfarande och blev dessutom rena. Jag har länge funderat på om man kan rengöra dem på något vis, så nu var det gjort.

2) Om jag cyklar med en hastighet av 7 m/s får jag fartvinden i ansiktet. Vad händer om det dessutom blåser 7 m/s rakt bakifrån? Upplever jag det som vindstilla, dvs. ingen fartvind och ingen medvind? Eller bildas det nån sorts virvlar i luften så öronen krullar sig?

3) Om jag varken sammanfattar sommaren i ett blogginlägg eller raderar alla sommarfoton från telefonen trots att jag har fört över dem till mer permanent lagring så kanske hösten håller sig borta? ”Det är sommar nu, söstra mi.” Den här sommaren kommer på ett sätt för alltid att vara evig, men det får jag återkomma till i det där blogginlägget som jag kanske aldrig skriver.

4) Varsågoda, en bild på himlen, en tupp som slänger med huvudet, en flaggstång och en semestermänniska som frukosterar utomhus (inte i dag).BF771BC2-937E-44B2-9153-90BDAA325B41