Ända sedan tidigt i höstas har jag så gott som varje vecka cirklat med händerna över tangentbordet och varit på väg att skriva ett inlägg med mitt bästa porrtips, men sedan har jag alltid skjutit fram det och tänkt på alla som kan tänkas läsa och som kan tänkas tro att jag är från vettet eftersom de inte kommer att ta reda på vad det faktiskt handlar om. Jag känner liksom att jag behöver skriva en lång förklaring för alla dem som inte delar min humor i det här fallet och framför allt för alla dem som inte kommer att ta reda på vad det är jag länkar till.

Eftersom mina förklaringar blir så långa och komplicerade så hoppar jag över dem. Ni får ta min julklapp från mig till er utan förklaringarna jag hade tänkt ut, för det här är en julklapp som gör sig bäst utan omslagspapper.

Mitt bästa porrtips är en podcast som heter My Dad Wrote a Porno. Klicka ”Load more” tills ni kommer ner till season 1 och episode 1 och börja där. Ja, det är en podcast, nej, man behöver inte gilla podcastar för att gilla den här. Nej, du kommer inte att få några användbara tips, utom möjligen ett utökat engelskt ordförråd. Ja, namnet är riktigt frånstötande, ja, innehållet är riktigt frånstötande också, men så hysteriskt roligt att jag inte ens ids förklara.

Jag kan väl säga så mycket som att jag alltid lyssnar med hörlurar och helst i ensamhet. Nästan en halv tågresa (två timmar) har jag också lyssnat och det är en upplevelse jag sent ska glömma. Tårarna rann och jag gjorde små, kvidande ljud och försökte titta ut genom fönstret och andas normalt för att ingen skulle tro att jag hade någon form av anfall eller satt och storgrät.

Den här podcasten hittade jag tack vare Anne Hietanens blogg som för övrigt är min favoritblogg. Rolig, finurlig, djup, grund, klok, oregelbunden och riktigt härlig.

P.S. Ni kanske känner att jag har missat några kalenderluckor? Non, je ne regrette rien!